Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 5.4.2009 23:59:02
|
|
|
|
Verus
|
Prvo bih ulozila u neki posao gde bih mogla taj novac da obrcem i od njega da zivim (recimo 80,000). Otplatila dugove sa jednim delom. Odvela mamu i tatu na ne zaboravni godisnji odmor. Donirala deo novca da se pomogne deci bez roditelja, i gladnoj deci. Deo bih donirala za brigu o beskucnim zivotinjama, i za zastitu prava zivotinja. A posto mi je zao da dajem na sebe za kojekakve sopinge, odvojila bih recimo 1000 eura i to spickala na sta god pozelim! I deo bih volela da dam da malo proputujem. Eugi mislim da mi 100 000 nije dovoljno....
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 0:02:53
|
|
|
|
eugenija
|
Ja bih jedan deo odvojila za pohranjivnje matičnih stanica... Jedan deo bih donirala nekoj dobroj ustanovi za borbu protiv kancera... A za ostalo bih troškala dok traje... Naravno uključujući i drage ljude...
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 0:07:14
|
|
|
|
Verus
|
Sad cu biti glupa: sta su maticne stanice?
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 0:10:22
|
|
|
|
anitamo
|
ja bih rješila stanbeno pitanje.da moja cura ima svoju sobicu.
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 0:10:35
|
|
|
|
Ptičica
|
Kupila bih stan i auto, a ostalo bih štekovala! Šta drugo? Jbt, budimo realne, nije to neka veeeelika lova. Ok, meni jeste, ali, nije nepotrošivo!
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 9:39:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Promenila bih prozore i vrata na stanu! I svašta nešto bih još poradila na stanu. Možda bih potplatila nekoga u ZIG-u da mi odobri zidanje nadogradnje na moju zgradu, da napravim duplex od svog stana...
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 9:42:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Recimo dobiješ 100 000 eura... pojma nemam... vjerovatno bih prvo zavrsila u hitnoj pomoci radi srca ... a poslije toga vec bi nesto smislila
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 9:43:03
|
|
|
|
NadaR
|
Putovala bih ... Sredila bih i ovu svoju kucu odjednom.Ovako skupim nesto novca pa odradimo nesto pa pauza pa pnovo majstori u sledecoj etapi
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 6.4.2009 13:36:59
|
|
|
|
afrodita
|
Kupila bih kucu ili stan u Sremskim Karlovcima da ne placam kiriju deci dok se skoluju. Kupila bih novi auto malo bolji od stojadina, odvela bih Dakija u Italiju da se najede bezglutenskih slatkisa. Otisli bi svi na odmor u Dubai... Brzo bi ih potrosila... Sto rece Pticica "REALNO NIJE NEPOTROSIVO" Ali recimo....recimo...nema nista od toga...
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 7.4.2009 9:32:49
|
|
|
|
maša
|
Ih...kao da je to neka lova...Ma pala bi u nesvest od sreće...A posle sredila ovaj stan do kraja, kupila još jedan Maši, kupila neki fin autić i nešto bi malo ostalo za krckanje...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 7.4.2009 21:57:05
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 1:11:36
|
|
|
|
cipiripi
|
otvorila azil za pse i bolnicu .. nesto kao S.P.C.A to mi je zelja.. uvekk sam govorila "ako budem imala para koje cu moci da ulozim u nesto sto volim i nesto sto mi nece doneti zaradu a pruziti ljubav nekome i uraditi nesto sto mnogo volim onda je to azil..."
< Poruku je uredio cipiripi -- 22.12.2009 1:12:14 >
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 1:53:02
|
|
|
|
gagana83
|
Razmisljam vec 10 minuta i ne znam gde bi ih pre.Prvo bismo sredili kucu,muzu bih kupila Reno espace(valjda se tako zove) a ostalo bih ulozoila u neki biznis.I putovanja,putovanja.....................
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 9:38:42
|
|
|
|
buhla
|
paaaa, vako kad malo bolje razmislim na 100.000 ti drzava uzme 20% poreza, znaci ostaje ti 80.000. Hmm Napravila bi kucu (koja je trenutno u planu, al nikako kredit da nam odobre) i to bi recimo sa sve namestajem kostalo 30.000. Kupila bi stan u Bgd koji bi izdavala, nek bude 40.000, i u najboljem slucaju ostaje 10.000 od kojih bi kupila auto i otisla na neki putic. Uh ja sam jos svasta iimal u planu, daj da povecamo malo tu nagradu
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 9:41:25
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: buhla paaaa, vako kad malo bolje razmislim na 100.000 ti drzava uzme 20% poreza, znaci ostaje ti 80.000. Hmm Napravila bi kucu (koja je trenutno u planu, al nikako kredit da nam odobre) i to bi recimo sa sve namestajem kostalo 30.000. Kupila bi stan u Bgd koji bi izdavala, nek bude 40.000, i u najboljem slucaju ostaje 10.000 od kojih bi kupila auto i otisla na neki putic. Uh ja sam jos svasta iimal u planu, daj da povecamo malo tu nagradu Vala bas, meni nesto malo Za pocetak bismo otputovali negde na Indijski okean (npr Cejlon) i kontam da bismo tamo i ostali
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 9:49:18
|
|
|
|
jacagoga
|
Ja bih kupila plac i postavila montaznu kucu (oko 50000) prodla bih ova kola i kupila opel zafiru (sa cenom starih kola plus dodatni novac oko 15000) deo bih dala u Tirsovu ali ne novac vec bih kupila nesto toj deci (novac bi potrosile glavesine), platila bih odmor mojima a neki mpoguci ostatak u banku (pa uzimam kamatu) Divota!!!! A sta je bilo kad sam se probudila???
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 9:52:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ja bih sve dala u humanitarne svrhe i pinokiju raste nos, raste raste... ja bih kupila stan veci a ovaj nas bih izdavala... je l mi onda ostaje jos nesto? ako ostaje, onda bih uplatila tati i mami neko putovanje ili bih kupila bratu neki polovan auto
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 10:41:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja bih kupila stan, i opet bi mi falilo Cipiripi, ODLIČNA ideja
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 10:55:03
|
|
|
|
bonita
|
Ja bih samo jedan stooo veci stan,da ne moram dizati stambeni kredit. Ostalo ce se vec zaraditi....
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 11:08:07
|
|
|
|
viking
|
Hmmm, da je bar 200.000... Nemam pojma, imamo već dva stana i dva automobila pa ne bih trošila na to. Verovatno bih prvo malo podelila po familiji (npr. po 10.000 mojoj mami, mami i bratu mog muža, da im se nađe), sigurno bih dala nešto za jedino prihvatilište za odrasle u gradu koje nema ni pola potrebnih kapaciteta, a za ostatak bih putovala...
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 12:01:39
|
|
|
|
Delijagirl
|
Kao prvo imala bi onih 11 hiljada za boravistnu vizuu. potom....Hm kupila bih neku malu slatku kucicu sa ogradom van grada da mogu moje devojcice da trckaju i da mogu da bez blama ukljucim usesivac u 3 ujutru kad mi se nadigne :P Kupila bi si autic da mogu do grada. Otisli bi u sloveniju i tu potrosili verovatno bar svako po 2 hiljade na odecu i ostalo sta bi hteli... Od onoga sto bi ostalo otisla bi u tempo i nakupovala sve i svasta, otisla bi u pet shop i napunila plakar psece i macece hrane i ostalih stvari koji trebaju. Kupila bi si pekaricu za hleb i da ne idem u radnju sledeca 2 meseca :)
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 12:28:53
|
|
|
|
engimengi
|
Otisla na neko lepo putovanje prvo,a posle otvorila obdaniste jer mi je to zelja oduvek!!Valjda ne kosta vise...A i kućica na nekom moru bi me bas usrećila..uf,vise mi treba
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 12:33:34
|
|
|
|
bratzz
|
Kupila bi stan
|
|
|
|
RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na ... 22.12.2009 12:35:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Recimo dobiješ 100 000 eura... kupila bih još jedan stan - nekretnina nikada dosta a falilo bi mi još 20 hiljada za ovaj što ja hoću ...a nije ni 100 kvadrata jbt pa nisu normalni s cijenama
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 22.12.2009 12:37:30 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?